Profesionalna isporuka namirnica za 24 sata uz rešenje Field Service Management

Saznajte kako GeoTraxx podržava onlajn prodavnicu delikatesa Deli2

O projektu

Prehrambeni proizvodi najvišeg kvaliteta stići će do Vas efikasno i brzo zahvaljujući GeoTraxx aplikaciji za upravljanje zadacima na terenu. Deli2.pl je vrhunska prodavnica delikatesa sa 24-časovnom dostavom, koja nudi usluge vrhunskog kvaliteta, koristeći savremena poslovna rešenja. Saznajte šta povezuje Globemu, online kupovinu namirnica i najzahtevnije gurmane.

Sadržaj:

Industrija: Maloprodaja, E-trgovina
Država: Poljska
Rešenje / usluga: GeoTraxxGoogle Maps
Kategorija:  Field Service & Mobile Workforce Management

Deli2 je online prodavnica koja nudi ekskluzivne prehrambene proizvode od delikatesa i zanatskih proizvođača širom Poljske, kao i specijalitete iz celog sveta. Sajt okuplja 40 odabranih dobavljača i u svojoj ponudi ima skoro 12.000 pozicija. Kupci će ovde pronaći delikatese kao što su sveži tartufi, kavijar ili originalni francuski šampanjci. Ponuda prodavnice je dopunjena proizvodima brendova popularnih na domaćem tržištu. Kompanija takođe ima prodavnicu kancelarijskog materijala u ulici Wilcza 3. u Varšavi.

Izazovi

Deli2 je kompanija koja je odlučila da postane lider u premium sektoru online kupovine. Njihov cilj je da do 2024. dosegnu 10 miliona kupaca.
Od samog početka Deli2 se opredelio za najsavremenije alate koji će podržati njihov rast i dati im konkurentsku prednost, a sve to kako bi i najzahtevnijim kupcima pružili najbolji kvalitet usluge.

Kompanija je tragala za rešenjem koje bi odgovorilo na sledeće izazove:

minimizirati rad
troškove

obezbediti visok
kvalitet isporuka

pratiti celokupnu isporuku
proces korak po korak

Rešenje

Rešenje koje je predložila Globema – GeoTraxx (alat za upravljanje uslugama na terenu, koji koristi resurse Google mapa za podršku u planiranju ruta i dodeljivanju zadataka kuririma) savršeno se uklapa u proces planiranja i rukovanja Deli2 isporukama.

GeoTraxx je integrisan sa SAP Business One Deli2 sistemom, iz kojeg dobija listu za kupovinu za korisnike. U GeoTraxx-u se odvija ceo proces upravljanja isporukom.

GeoTraxx omogućava:

  • automatsko planiranje isporuke
  • registraciju izvršenja isporuke
  • registraciju promena u specifikacijama naloga

Takođe, podržava planiranje i rukovanje preuzimanja robe od dobavljača od strane kurira i proces sastavljanja porudžbina i njihove isporuke krajnjim korisnicima. Pored toga, podržava planiranje ruta i dodelu zadataka, i na taj način pojednostavljuje rad stručnjaka za logistiku.

Kada se isporuka završi, informacije o stvarnom vremenu isporuke i ažuriranoj listi kupovina koje je primio korisnik vraća se iz GeoTraxx-a u Deli2-ov SAP Business One sistem.

Prednosti

GeoTraxx obezbeđuje naprednu automatizaciju procesa isporuke kupovine, ali pre svega potpunu kontrolu nad svakom fazom porudžbine – što je kompaniji Deli2 bilo posebno važno.

Naš klijent dobija tačne informacije o tome da li je:

Dobavljač obezbedio proizvode u skladu sa narudžbinom svojih kupaca

Isporuka kupcu završena i u koje vreme

Kupac prihvatio kompletnu isporuku ili je imao bilo kakve komentare

Zahvaljujući mogućnostima koje nudi GeoTraxx, online prodavnica kupcima pruža vrhunsku uslugu i omogućava efikasno sprovođenje poslovnih ciljeva.

Racionalizacija procesa unutar organizacije je važan korak ka zauzimanju vodećeg mesta na tržištu premijum kupovine sa kućnom dostavom.

Globemina moderna rešenja omogućavaju pionirskim preduzećima, kao što je Deli2.pl, da brzo napreduju u poslovanju.

Saznajte kako alat za upravljanje uslugama na terenu može pomoći Vašem brendu da se razvija.