Optimizujte Vaš rad na terenu još danas!

Društveno distanciranje i stalna pretnja zbog pandemije virusa COVID-19 donose nove izazove telekom operaterima i njihovom svakodnevnom radu na terenu. Većina evropskih Internet servis provajdera kao i kablovskih operatera danas se suočavaju sa sve većom potražnjom za velikim kapacitetima, ali imaju ograničeno osoblje. Usred NGN i 5G revolucije, telekom operateri moraju da održavaju SLA uslove, uprkos tome što imaju manje tehničara koji rade rekonfiguraciju mreže i imaju manje vremena za putovanje. Sigurno okruženje za rad na terenu i razmena informacija bez papira su neophodni.

Sistem za upravljanje radom na terenu za telekomunikacione operatere, Internet servis provajdere i kablovske operatere

geotask logo

Geospatial. Powered by Google Maps™. Dostupno u Cloud-u.
Dostupno na mreži i na mobilnom uređaju. Spremno za trenutnu upotrebu.

Saznajte više

Automatizujte i optimizujte zakazivanje svih terenskih zadataka u Vašoj organizaciji

Mogućnost brzog reagovanja na nepredviđene okolnosti, kao što su prekid rada mreže ili iznenadno odsustvo terenskog osoblja

Upravljajte složenim planovima puta uzimajući u obzir različite vrste poslova, potrebne veštine, potrebe za opremom i još mnogo toga

Iskoristite prednosti od rutiranja u datom trenutku i mobilne navigacije

Prijavite se za demo

  Ime i prezime

  E-mail adresa

  Naziv firme

  Kontrolor Vaših ličnih podataka je Globema Adria doo sa registrovanim sedištem u Beogradu. Imate pravo na pristup svojim ličnim podacima, pravo da ih ispravite, pravo da ograničite njihovu obradu, pravo na brisanje podataka i prenosivost podataka, kao i pravo na prigovor na obradu Vaših ličnih podataka. Detaljne informacije o obradi Vaših ličnih podataka nalaze se u Politici privatnosti (Privacy Policy).

  Zašto Globema? Upoznajte tim koji stoji iza GeoTaska

  Globema ima preko 20 godina iskustva u primeni geoprostornih rešenja za preko 300 telekomunikacionih i kablovskih kompanija, uglavnom sa sedištem u Severnoj Americi i Evropi. Našu podršku za FSM rešenja koristi preko 6 000 profesionalaca na terenu koji realizuju preko 100 000 terenskih zadataka mesečno. Saznajte više o našem iskustvu u oblasti telekomunikacija.

  Za dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju!
  geotask@globema.rs